Moji štruklji Slovenije so znamka s skoraj dvajsetletno tradicijo. Štruklje in ostale dobrote pripravlja Chef Peter Vogelnik. S spoštovanjem tradicije, dolgoletnimi izkušnjami, trdim delom, znanjem in inovativnostjo so pod njegovimi rokami nastali najbolj cenjeni in iskani raznovrstni vrhunski štruklji, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega.
Prvi štruklji so nastali na Kofcah, kjer je Peter kot osemnajstletni fant pomagal očetu pri vodenju planinskega doma. Kmalu se je izkazalo, da je v njem dovolj podjetnosti, delavnosti in odgovornosti, da lahko prevzame očetovo delo. Raslo pa je tudi povpraševanje po štrukljih in Peter je začel razmišljati o razširitvi svoje ponudbe. Tako je nekega dne ustvaril čokoladne štruklje, ki so še po dobrih desetih letih pravi hit. Čokoladnim so se kmalu pridružili še borovničevi, zelenjavni, pehtranovi, medeni in mnogi drugi že znani in popolnoma novi okusi. Med najbolj nenavadnimi so prav zagotovo vrtnični štruklji iz divjih vrtnic, ki pa so bili ukinjeni zaradi rahlo neprijetnega vonja po parfumu. A to ga ni ustavilo pri kovanju novih idej in možnosti. Tako so nastajali in še vedno nastajajo dišeči in mamljivi štruklji, ki jih je vredno poskusiti.
Petrovo ustvarjanje novih in novih okusov in kombinacij pa vedno spremljajo naravne, sveže in lokalne sestavine.